Blast-Zone op jouw school, sportdag, BSO of evemenent?
Wij verzorgen complete activiteiten op locatie, inclusief op- en afbouw van het speelveld.

Denk ook eens aan Nerfen als activiteit tijdens verjaardagsfeestjes, familiefeesten, bruiloften, speciale gelegenheden op het werk of festivals. Jullie kunnen onbezorgd genieten van het feest dan vermaken wij de kinderen!

Fun is the target!

Geheel verzorgd

Team Blast-Zone verzorgd jullie activiteit van begin tot einde. De activiteit is geheel op maat en speciaal af te stemmen op jullie wensen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op of nodig ons uit voor een bakje koffie. Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Op- en afbouw van speelveld, reiskosten en voldoende personeel. Het zit allemaal bij de prijs inbegrepen, zo komen jullie achteraf niet voor verassingen te staan.

Nerfen met obstakels

Om een spannend speelveld te creëren kunnen we gebruik maken van de “natuurlijke” objecten op de locatie aanwezig. Daarnaast kunnen ook gebruik maken van onze inflatables, camouflagenetten en attributen. Zo is eigenlijk iedere locatie geschikt te maken.

Professionele begeleiding

Veiligheid en beleving zijn voor ons belangrijk, daarom werken wij altijd met personeel dat ervaring en affiniteit heeft met het begeleiden van sport- en spelactiviteiten. Enthousiaste jongens en meiden die betrokken met de groep meedoen. Hierdoor zal de spelbeleving en het plezier groot zijn en jullie event gezellig en veilig verlopen.

Maatwerk

Wij kunnen verschillende activiteiten op maat aanbieden. Hierbij kijken we naar het aantal deelnemers en gewenste tijdsduur.

Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over een event bij jou op locatie.

Wat is de voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha

DEZE KLANTEN GINGEN JULLIE VOOR