FAQ

Hier vinden jullie antwoord op de meest gestelde vragen. Daarnaast wat praktische informatie. Hebben jullie toch nog vragen of opmerkingen dan kunnen jullie die gerust stellen. Door een mailtje te schieten naar wesley@blast-zone.nl

Tip! Bekijk ons Youtube kanaal voor meer info, uitleg en instructievideo (work in progress)

VERHUUR

Waar kan ik mijn verhuurpakket afhalen?
Op de Jan Gijzenkade 241 in Haarlem.

Wanneer kan ik mijn verhuurpakket afhalen?
Op de dag van verhuur tussen 08:00 en 10:00 uur. Indien het pakket de dag ervoor niet verhuurd is kunnen jullie het pakket eerder afhalen. Dit altijd in overleg.

Wanneer moet ik mijn pakket terug brengen?
Op de dag van verhuur tussen 20:00 en 21:30 uur. Tenzij anders afgesproken, indien het meerdaags verhuur betreft. Als het pakket de dag erna niet verhuurd is kan het pakket in overleg op later tijdstip worden teruggebracht.

Wanneer wordt mijn verhuurpakket bezorgd?
Bezorging altijd in overleg tussen huurder en Blast-Zone. Als we een pakket versturen met PostNL zorgen we ervoor dat wij het pakket op tijd verzenden.

Waarom hebben jullie geen standaard pakket Nerf blasters?
Op basis van onze kennis en ervaring bieden wij jullie altijd een pakket op maat aan. Bijvoorbeeld leeftijd deelnemers, handelingen die gedaan moeten worden met blasters en gebruiksgemak nemen we hierin mee. Zo zullen jullie het meeste speelplezier aan de verhuur beleven.

Moeten de Nerf pijltjes retour?
Standaard leveren we iedere blaster af met een volle lading pijlen. Het aantal is per model verschillend. Deze pijltjes hoeven jullie niet terug te brengen en kunnen jullie dus bewaren voor een volgende keer, of gebruik ze voor je eigen Nerf blasters. Willen jullie meer pijlen, wat het spel een stuk leuker maakt, dan zijn deze bij ons te koop.

Hoeveel borg moet ik betalen?
We vragen 50% borg van het totaal bedrag verhuur. We begrijpen dat normale gebruikersschade altijd kan voorkomen, alleen als er sprake is van schade ten gevolg van vernieling of grove onvoorzichtigheid zullen wij dit met de borg verrekenen. We zullen dan het bedrag inhouden dat nodig is om vervanging mogelijk te maken.

Is begeleiding verplicht?
We adviseren altijd begeleiding van volwassen persoon tijdens de activiteit.