Nerf kinderfeestje

Boek nu een spannend en actief kinderfeestje bij Blast-Zone. Bewapend met blasters die darts of balletjes afschieten gaan jullie met je eigen groep de strijd aan  met elkaar.  Je speelt verschillende speltypes die je vast wel kent uit de populaire videogames. Onze missie : Kom achter die beeldschermen vandaan! We gaan lekker “ oldskool”  buiten spelen, flink bewegen en plezier maken samen!

Stoer! Dat is het zeker.
En omdat we met zachte foam munitie schieten houden jullie er uiteraard geen pijnlijke plekken aan over. Aan de veiligheid is zeker ook gedacht, want gezichtsbescherming is bij ons echt verplicht. Je krijgt van ons een veiligheidsbril of gezichtsmasker te leen. Kies vervolgens uit verschillende toffe Nerf en Xshot Blasters. Om de spel ervaring zo leuk mogelijk te maken voor iedereen, is ons leeftijdsadvies toch wel vanaf 8 jaar.

Het speelveld

Met pallets, olievaten, autobanden en andere toffe gerecyclede materialen hebben we een outdoor speelveld opgebouwd. Een speeltuin voor echte Boys en stoere chicks!  Al is het weer wat slechter, toch lekker naar buiten. Hou dus wel een beetje rekening met jouw kledingkeuze. Kleed je liefst in sportkleding. Kleed je bij erg warm weer luchtig en als het fris is een trui of sportjack. Mocht de weersvoorspelling echt té dramatisch zijn kunnen we binnen in de grote feestzaal van het Pannenkoekenhuis een tijdelijk speelveld opzetten. Of zo nodig boeken we je feestje gratis om naar een andere, door jouw gekozen datum.

All inclusief

Het speelveld is privé voor jullie groep gereserveerd . Je speelt dus altijd samen met enkel je eigen groep. Je krijgt een Nerf Battle van 60 minuten. Dit is dan inclusief de door nodige instructie en korte speluitleg. De Battle zal altijd begeleid worden door een ervaren personeelslid van Blast-Zone van 21 jaar of ouder. Er wordt een tafel gereserveerd in het gezellige Pannenkoeken restaurant waar, na de battle, limonade klaar staat en dan een lekkere maaltijd voor jullie wordt neergezet. Je kunt kiezen uit een heerlijke pannenkoek of frites met een snack naar keuze en als toetje een ijsje. Je vriendjes uitnodigen kan met onze toffe flyer/kaart die wij speciaal voor dit feestje voor jullie hebben ontworpen. Je kunt de flyer hier gratis downloaden

Prijzen

Een Nerf feestje is te boeken vanaf €190,- voor een groep van minimaal 8 kinderen. Elke speler meer dan 8 kost € 15,- p.p. extra met een maximum van 14 spelers per groep.

Blast-Zone wenst je alvast heel veel plezier en onthoud : FUN IS THE TARGET

Nerf feestje in het kort

  • Speelveld privé voor jullie groep.
  • Min 8 spelers (€190,-).
  • Max 14 speler (€15,- p.p. extra)
  • Begeleid door een Blast-Zone Captain.
  • Inclusief pannenkoek of patat met snack.
  • Limonade en ijsje.
  • Adviesleeftijd 8 jaar en ouder.
  • Gratis uitnodiging om te printen.

Fun is the Target!

BESTEL HIER JE TICKETS