Kinderfeestje

Keuze uit activiteiten: Nerf Battle of Bunkerball

Ontvangst
Blast-Zone verzorgd een compleet kinderfeestje voor jullie, alles op dezelfde plek en geen rommel in huis. We beginnen met limo, H2O en wat lekkers. Happy Birthday pompt uit de speakers en jullie wachten gespannen op wat er gaat komen. Voor de activiteit cadeaus uit pakken of jullie zelf meegebrachte taart eten? Dit is in overleg mogelijk.

Wat gaan jullie doen?
Na al dat lekkers is het tijd om te gaan knallen. Jullie opgehaald door een Blast-Zone Captain, hij neemt jullie mee naar de Arena. Daar geeft hij jullie korte uitleg over de activiteit die jullie gekozen hebben en de instructies over het materiaal. Tijdens de activiteit letten de Captains goed op of alles veilig en eerlijk gaat. Natuurlijk houdt iedereen zich aan de afspraken die we hebben gemaakt. De Captains doen ook actief en enthousiast met de groep mee. Papa en mama … het kan zijn dat jullie worden gevraagd ook een rondje mee te doen.

Over het eten en drinken
Bij ontvangst staat er een limonade, water en wat lekkers voor jullie klaar. Na de actie sluiten we natuurlijk af met heerlijke pannenkoeken of patatje + snack en ranja. Als toetje krijgen jullie een ijsje.

Fun is the Target!

Compleet kinderfeestje

2,5 uur

€ 22,50 p.p. inclusief btw

Minimaal 8, maximaal 20

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Nerf Battle of Bunkerball

Inclusief eten en drinken

Programma

10:00 – 10:20 uur         Ontvangst

10:20 – 10:30 uur         Instructies

10:30 – 11:30 uur         Activiteit

11:30 – 12:30 uur         Eten in het restaurant

Reserveren

Goed om te weten!

Weersverwachtingen

We houden van buiten spelen en proberen ons altijd aan het afgesproken programma te houden. Maar mocht het weer erg slecht zijn kunnen we gebruik maken van de feestzaal of andere indoor activiteiten. Maar een battle in de regen of sneeuw is bijzonder en levert stoere verhalen op. Daarna lekker naar binnen aan de warme chocomel.

Extra informatie

Deelname Bunker Ball vanaf 5 jaar.

Deelname Nerf Battle vanaf 7 jaar.

Jullie worden nooit samengevoegd met andere groepen/deelnemers.

Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Reserveren

Wat is de voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha