pannenkoekenparadijs

Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is helemaal nieuw en geopend vanaf december 2016. Gelegen in het mooie en onlangs gerenoveerde Reinaldapark in Haarlem. Een heerlijke groene en rustige omgeving. Het is dé uitvalsbasis om te genieten met je gezin, collega’s, vrienden en/of familie. Jullie kunnen genieten van een pannenkoek, maar ook van verschillende salades, broodjes of vleesgerechten. Iedereen kan bij ons terecht voor een lunch of een heerlijk diner.

Er zijn speelmogelijkheden zoals een arcadehal, speeltuin met ballenbak en trampolines. Daarnaast zijn er heerlijke zitmogelijkheden voor de volwassenen. Een heus paradijs voor zowel jong en oud.

blast-zone

Battle Sports

Blast-Zone is gespecialiseerd in verschillende Battle Sports, actieve groepsuitjes met populair schietspeelgoed in de hoofdrol. Of het nu familie, vrienden of collega’s zijn, voor iedere groep hebben wij passend aanbod. Onze arrangementen zijn all-in dus altijd inclusief activiteit, begeleiding, gebruik materiaal en eten/drinken. Kies uit een van onze standaard pakketten of neem contact met ons op voor een programma op maat.

Battle Arena

Buiten hebben we een toffe Battle Arena opgebouwd. Zelfs als is het weer slecht de actie wordt er niet minder op. En van alle beweging zullen jullie snel warm worden. Regelmatig voeren we onderhoud en updates aan de Battle Arena uit om de ervaring steeds beter te maken! Is de weersvoorspelling nu echt te slecht dan kunnen we altijd uitwijken naar de grote feestzaal. Daar bouwen we met opblaasbare obstakels een indoor arena.

Open Play

In de schoolvakanties en op speciale dagen zullen we voor publiek toegankelijke evenementen organiseren. Houdt onze website en Facebook in de gaten om te zien wanneer we deze “Open Play” organiseren.

News

Vanaf september ook Archery Tag en Bunker Ball te spelen.

Upcoming events

We werken hard aan de organisatie van nieuwe events.

Feestje?

Battle en Relaxen

Denk ook eens aan een battle tijdens verjaardagsfeestjes, familiefeesten, bruiloften of bedrijfsuitjes. In samenwerking met het Pannenkoekenparadijs organiseren wij compleet vermaak. Actie en relaxen, een activiteit inclusief feest, catering, barbecue, borrel of kindervermaak tijdens het feest zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Het is allemaal mogelijk!

Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Goed om te weten!

  • Deelname vanaf 7 jaar, tenzij anders aangegeven.
  • Oogbescherming is verplicht, heb je zelf geen veiligheidsbril krijg je er een van ons te leen.
  • Valsspelen is niet cool!
  • Geen ruzie/discussie, je komt voor een battle niet voor een debat.
  • Captains hebben altijd gelijk.

Neem contact met mij op

Wat is de voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha