Locatie

Familierestaurant
Pannenkoekenparadijs Haarlem
Reinaldapad 10
2033 SX Haarlem

In samenwerking met het restaurant kunnen we voor iedere gelegenheid een actief programma samenstellen, inclusief eten en drinken. Aansluitend borrelen of feesten is ook geen enkel probleem. Naast het restaurant, het café en de bar zijn er ook een speeltuin, ballenbak en trampolines te vinden.

Voor onze Battle Sports hebben we een outdoor speelveld van 600 m2 tot onze beschikking. Doordat we gebruik kunnen maken van diverse zalen zijn er ook genoeg indoor speelmogelijkheden.

Outdoor

Het outdoor speelveld is opgebouwd uit allemaal stoere materialen zoal pallets, autobanden en tonnen. Regelmatig voeren we onderhoud en updates aan het speelveld uit om het steeds toffer te maken! We stimuleren buitenspelen en van alle beweging zullen jullie snel warm worden. Zelfs als het weer wat slechter is zal de actie er niet minder op worden.

Indoor 

Is de weersvoorspelling nu echt dramatisch dan kunnen we altijd uitwijken naar een van de feestzalen. Daar bouwen we met opblaasbare obstakels een indoor arena op.

Battle en Relaxen

Denk ook eens aan een battle tijdens verjaardagsfeestjes, familiefeesten, bruiloften of bedrijfsuitjes. In samenwerking met het Pannenkoekenparadijs organiseren wij compleet vermaak. Actie en relaxen, een activiteit inclusief feest, catering, barbecue, borrel of kindervermaak tijdens het feest zodat jullie onbezorgd kunnen genieten. Het is allemaal mogelijk!

Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met mij op

Wat is de voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha