Nerf Battle Pakket

Een Nerf battle is een leuke groepsactiviteit voor jong en oud en geschikt voor verschillende gelegenheden. Nerf kan op elke gewenste locatie gespeeld worden. De huurperiode is voor een hele dag plezier. Van groot naar klein, single shot of complete magazijnen, automatisch vuren met of zonder batterijen. Er zijn erg veel verschillende type Nerf blasters op de markt verkrijgbaar . Zelf hebben we ervaren dat niet iedere blaster even gebruiksvriendelijk is of alle blasters even goed werken. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld de neiging veel vast te lopen. En de hele tijd pijltjes uit je blaster peuteren, dat doet het spelplezier geen goed.

We hebben verschillende blasters in ons assortiment en het aanbod zal regelmatig wisselen. Op basis van speelbaarheid, ervaring en gebruiksgemak hebben wij 3 standaard sets voor jullie samen gesteld. Zo zullen jullie het meeste speelplezier aan de verhuurperiode beleven.

Prijzen en pijlen 

Je huurt de blasters en koopt de pijlen. De pijltjes zijn er los bij te koop zodat jullie zelf kunnen beslissen hoeveel pijlen jullie erbij willen nemen. De darts zijn te hergebruiken dus die hoeven jullie ook maar eenmalig aan te schaffen. Alle darts mogen jullie natuurlijk houden. Zo bepaal je deels zelf de prijs van je pakket en kunnen jullie de darts voor een volgende keer huur of voor je eigen Nerf blaster gebruiken.

Huren?

Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar partygameverhuur@gmail.com

Elite blaster set (30 stuks)

Set van 30 Nerf Elite Blasters. Dit zijn de meest gebruikte Nerf Blasters met standaard blauwe Nerf pijltjes geschikt voor 7 jaar en ouder.

Mega blaster set (14 stuks)

14x Nerf Mega blaster voor grote gevechten om gegarandeerd raak te knallen. Geschikt voor 7 jaar en ouder.

Dual Blaster set (6 stuks)

6x Nerf Dualstrike blaster die zowel elite pijlen als de mega darts. Schiet met dezelfde blaster 2 soorten pijlen op je tegenstander af.