Nerf Battle

Wie kent de kleurrijke blasters nou niet? Stiekem vindt iedereen dit leuk. Helemaal terecht, want of je nou zeven of 35 bent een lekkere battle is altijd tof.

Het spel?
Na de nodige instructies over het spel, uitleg over het materiaal maken we samen wat afspraken. Daarna delen we de groep in teams. Afhankelijk van wat de groep leuk vindt kunnen verschillende speltypes spelen die je vast wel kent uit de videogames. Voorbeelden van speltypes die we spelen zijn: Capture the Flag, Freeze-Tag, Team vs Team en Last Man Standing.

De blasters
Wij hebben verschillende modellen Nerf en Xshot blasters beschikbaar. Omdat er zoveel verschillende soorten blasters verkrijgbaar zijn heeft Team Blast-Zone alvast een selectie gemaakt van de leukste en gebruiksvriendelijke blasters. Je mag natuurlijk ook je eigen blaster meenemen, geef dit dan wel even door aan jullie Captain.

Niet alleen voor kinderen!
Door de komst van Nerf Rival en Xhot Chaos is een battle nog leuker voor volwassenen (oudere kids) geworden. Deze blasters schieten namelijk met veel meer kracht en precisie balletjes  in plaats van pijltjes af.

Veiligheid
De pijltjes of balletjes gemaakt van foam doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie, om de ogen te beschermen, een veiligheidsbril te leen. Om de veiligheid te waarborgen zijn al onze Battles onder professionele begeleiding van een Blast-Zone Captain en crew members.

Battle Arena
We hebben de Battle Arena speciaal ingericht om snelle gameplay mogelijk te maken. Onze Battle Arena is outdoor, houdt met kledingkeuze rekening met de weersomstandigheden. Bij (onverwacht) extreme weersomstandigheden kunnen we uitwijken naar de grote feestzaal, waar we dan met opblaasbare obstakels een indoor Arena opbouwen.