Nerf Battle

Een Nerf battle is een leuke groepsactiviteit voor jong en oud en geschikt voor verschillende gelegenheden of als onderdeel van jullie event. Wij bieden diverse spelvormen aan zoals Capture the Flag, Freeze-Tag, Team vs Team, Last Man Standing, je kent ze misschien wel van sommige videogames. Afhankelijk van jullie wensen maken we samen een programma op maat. Nerf Battle kan ook worden gecombineerd met catering, feest of festival bij ons op locatie.

Blasters

Wij hebben verschillende Nerf en Xshot Blasters die jullie allemaal uit mogen proberen. Team Blast-Zone heeft een selectie gemaakt uit de leukste Blasters. Er komen vaak nieuwe modellen op de markt dus ons aanbod kan regelmatig wisselen. Met de komst van NERF RIVAL en XHOT CHAOS, is een battle nu nog leuker geworden voor oudere kinderen en ook volwassenen. Deze Blasters schieten namelijk foam balletjes met meer kracht en precisie. Je mag natuurlijk ook je eigen Nerf Blaster meenemen, geef dit dan wel even door aan jullie Captain!

Veiligheid

Onze Nerf Battles zijn altijd onder professionele begeleiding van een Blast-Zone Captain. We schieten dus met foam pijltjes of balletjes. Deze doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie verplicht een veiligheidsbril te leen om de ogen te beschermen.

Battle Arena

Onze Battle Arena is outdoor en we hebben deze zo ingericht om een snelle game-play te realiseren. Hou met je kledingkeuze rekening met de weersomstandigheden, maar kleed je sportief.

Nerf Battle speel je …

  • Op aanvraag.
  • Voor kinderfeestjes.
  • Tijdens evenementen.
  • Tijdens schoolvakanties.
  • Bedrijfsfeesten.
  • Sportdagen.

Fun is the target !

Neem contact met mij op!

Hebben jullie een voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha