Op zoek naar een bijzondere activiteit op eigen locatie?
Wij hebben het personeel, de ervaring en het materiaal.

Fun is the target!

Blast-Box Elite 

Prijs v.a. € 90 per dag.

Blast-Box Mega

Prijs v.a. € 100 per dag.

Blast-Box Rival

Prijs v.a. € 120 per dag.

Blast-Box Elite 

Prijs v.a. € 90 per dag.

Blast-Box Mega

Prijs v.a. € 100 per dag.

Blast-Box Rival

Prijs v.a. € 120 per dag.

Extra's om erbij te huren

Activiteitenbegeleider

Prijs € 45 per uur.

Set inflatables (12) 

Prijs € 300 per dag.

Activiteitenbegeleider

Prijs € 45 per uur.

Set inflatables (12) 

Prijs € 300 per dag.

Praktische informatie

Voorwaarden

  • In iedere box zitten alle spelmaterialen om zelf een Nerf Battle te organiseren. Ideaal voor evenementen of sportdagen maar ook leuk voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten of andere groepsactiviteiten!
  • Naast de spelmaterialen zit er in iedere box een draaiboek (Playbook®). Hierin vinden jullie tips and tricks, instructies en uitleg. Ook voorbeelden van de verschillende games die jullie kunnen spelen.
  • Het huren van een box gaat per hele dag.
  • Het moment van afhalen/terugbrengen van de box gaat in overleg.
  • We kunnen de box op iedere adres in Nederland laten bezorgen. Voor het verzenden betaal je €15 extra, wij voegen een retourlabel bij de verzending. Het enige dat jullie dan hoeven te doen is de box afgeven op een Post NL punt.
  • Bij het huren van een box vragen wij €50 borg. Dit bedrag krijg je direct terug als de box in goede staat weer bij ons terug is. De beoordeling daarvan ligt bij ons. Van sommige items, bijvoorbeeld de pijltjes, houden wij rekening dat een klein percentage beschadigd of stuk kan gaan tijdens het gebruik. Deze kleine, normale gebruiksschade wordt niet verhaald op de borg.
  • Bij elk schietspel adviseren wij om gebruik te maken van de bijgeleverde gezichtsbescherming en tevens (ouderlijk) toezicht tijdens de activiteit te houden.
  • Vanwege speelplezier, op- en afbouwen en veiligheid hebben we voor een activiteit minimaal 2 begeleiders nodig. In overleg kunnen jullie ook zelf spelbegeleiding regelen.

Neem contact met ons op

Wat is de voorkeursdatum?

Laat mij zien dat je geen robot bent.
Vul onderstaande Captcha code in:
captcha